Perinteinen kokkelipiimä on rahkamaitovalmiste, joka valmistuu luonnollisesti ilman lisäaineita. Kokkelipiimä on kevyt hyvän olon tuoja, joka on ollut 1800-luvulla ympärivuotista ruokaa. Valmistamme kokkelipiimän perinteisellä tavalla täysmaidosta kuorimalla huomattavan osan rasvasta pois.
Kokkelipiimä sopii aterioiden oheen lisukkeeksi, joko sellaisenaan tai maito- tai kermatilkalla höystettynä. Kokkelipiimän voi myös tarjota sokeroidun marjasurvoksen kera, ja se taipuu myös piirakoiden ja kakkujen vähärasvaiseksi täytteeksi. Oletko jo kokeillut kokkelipiimää hienonnetun savukalan kanssa?
vähärasvainen, vähäkalorinen
Ainesosat: pastöroitu maito, hapate.
Säilyvyys: avattuna yhden päivän alle +8 C.
Allergeeni: maito
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa | 220 kJ / 53 kcal |
Rasvaa | 1,2 g |
josta tyydyttyneitä | 0,8 g |
Hiilihydraatteja | 4,5 g |
josta sokereita | 4,5 g |
Proteiinia | 7,0 g |
Laktoosia | 3,7 g |