Kokkelipiimä

Perinteinen kokkelipiimä on rahkamaitovalmiste, joka valmistuu luonnollisesti ilman lisäaineita. Kokkelipiimä on kevyt hyvän olon tuoja, joka on ollut 1800-luvulla ympärivuotista ruokaa. Valmistamme kokkelipiimän perinteisellä tavalla täysmaidosta kuorimalla huomattavan osan rasvasta pois.

Kokkelipiimä sopii aterioiden oheen lisukkeeksi, joko sellaisenaan tai maito- tai kermatilkalla höystettynä. Kokkelipiimän voi myös tarjota sokeroidun marjasurvoksen kera, ja se taipuu myös piirakoiden ja kakkujen vähärasvaiseksi täytteeksi. Oletko jo kokeillut kokkelipiimää hienonnetun savukalan kanssa?

Perinteinen

kokkelipiimä

300 g

vähärasvainen, vähäkalorinen

Ainesosat: pastöroitu maito, hapate.
Säilyvyys: avattuna yhden päivän alle +8 C.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa 220 kJ / 53 kcal
Rasvaa 1,2 g
josta tyydyttyneitä 0,8 g
Hiilihydraatteja 4,5 g
josta sokereita 4,5 g
Proteiinia 6,0 g
Laktoosia 3,7 g